Hirdetés

retro.lap.hu / Zene

Zene

- Wikipédia

- Wikipédia

A Boney M Magyar nyelvű rajongói weblapja

A Magyar Boney M Show

Tina Turner "Rocknagymama" linkgyűjteménye

Shadows, Cliff Richard, Spotnicks, Ventures, Duane Eddy, Dick Dale slágerek élőben

FG-4 ILLÉS-FONOGRÁF Emlékzenekar

Hungarian Beatles & Solo Years Tribute Band

Ingyenes Magyar Videóklipek Kategórizálva.

Retroduo Partyzenekar

Új fazon, régi arcok!

Long Play 33 1/3 beat/pop/rock zenekar hivatalos honlapja. A kvartett '60-70-es évek klasszikus rock zenei hangzásvilágát és életérzését adoptálja a jelenlegi zenei világunkba a popularitás jegyében.

Beatles show

Color Band Retró zenekar

A The Bits (Hungarian Beatles Supergroup) - Beatles emlékzenekar azért alakult meg, hogy színpadra vigye élőben, koncertszerűen ezeket a dalokat eredeti nyelven, ragaszkodva a zenei alapokhoz. Miért Supergroup? A zenekart alkotó négy zenész jól ismert budapesti blues és Angolszász-vonulatú zenekarok frontemberei, akik számtalanszor megfordultak Nyugat-európai színpadokon és a tengeren túlon is.

magyar retro zene videók

Idióta kacatok

- G-Portál

A 2002ben Európa Bajnok dj weboldala...Minden ami retro!

A 90-es évek zenéiből

Retro party & Karaoke

Retro disco műsorvezetés

Vállalom szórakozóhelyek, eljegyzések, esküvők, konferenciák, lakásavatók, születésnapok, céges rendezvények, kerti partik, gólyabálok, szalagavatók hangosítását, zenei szolgáltatását.

Retró Dj esküvőre, céges rendezvényekre

Dj reklám

- music.hu magyar zenei portál - zene, csengőhang, mp3 letöltés és zenei hírek

, 90's évekből

- G-Portál

koncert

- Partyk - Partyoldal

Egy kis időutazás a 90s évek sláger disco zenék világába.

KollArt Ajándék - Alkalomhoz illő részletek

Mp3 Zene Letöltés

Énekelj legyél te a sztár!

reto zene minden mennyiségben

Retro Disco és Retro Stereo Show

Vállalunk disco-t, retro disco-t, karaoke bulit, valamint hangosítást házibulitól az utcabálig.

Disco Feeling - Élő Retro Disco

Retro Zenekar; a 70-es- 80-as- 90-es évek slágereinek igényes előadói

Buddy Holly tribute band

Ha színvonalas zeneszolgáltatást, kedvező árakat, hangulatos és egyben igényes esküvői zenét szeretne, jó helyen jár. A vőfély és ceremóniamesteri teendőket is ellátjuk. A zenekari létszám 2-4 fő között változtatható. A fergeteges házibuli hangulatot, és

Máté Péter dalokat ad elő az MP3 Trió tiszta, többszólamú vokállal színesítve.

Régi zenei klipek a 60-as, 70-es, 80-as évekből

Retro showműsor magyar és világbajnok versenytáncosokkal, gyönyörű táncosnővel, profi énekesnővel ( Csillag születik )

Igényes tánczene és partyzene

Professzionális retro DJ szolgáltatás esküvűre, céges és magán rendezvényekre

A Deep Purple egy brit hard rock együttes, mely 1968-ban Roundabout néven alakult Hertfordben. Nevüket Peter DeRose azonos című dalából vették át. A stílus egyik legismertebb és legnagyobb hatású zenekara, melyet sokan a Led Zeppelin és a Black Sabbath mellett a heavy metal előfutárának tartanak, bár a zenészek sosem tartották magukat heavy metal együttesnek.

A Retroleum zenekar a '60-as, '70-es, '80-as, '90-es évek ismert külföldi és magyar rock és pop slágereivel szórakoztatja a közönségét. Általában bálokon, falu- és városnapokon, gasztronómiai rendezvényeken, főiskolai, egyetemi bulikon, önkormányzati és céges rendezvényeken, utcabálokon adunk színvonalas műsort. Repertoárunk folyamatosan bővül. Főbb stilusaink: rock, pop, beat, blues.

Szeretnél a rendezvényedre minőségi technikát és igényes zenei szolgáltatást kapni a pénztárcádhoz igazítva? Akkor látogass el Dj Tony weboldalára, ahol az információk megadása után azonnal letöltheted az ártájékoztatót! Amit kínálok: professzionális zenei megoldások nem olcsón, azoknak a megrendelőknek, akik igényesek és szeretik a prémium minőséget a rendezvényükön.

Meghatározás:

A Retró a legújabb divatőrület. A vicces az egészben, hogy a régit dicsőítik és hozzák vissza. A nagymama bútorai előnyben ;-) Itt mindent megtalálsz, ami a témába vág és hasznos. Jó böngészést!

A Retró a legújabb divatőrület. A vicces az egészben, hogy a régit dicsőítik és hozzák vissza. A nagymama bútorai előnyben ;-) Itt mindent megtalálsz, ami a témába vág és hasznos. Jó böngészést!

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Zene
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés